BIENVENIDO A LA WEB DE AMELIAGONGAZLEZ.COM
YouTube Contacto Login


LoginCerrar

NOTA INFORMATIVA: Condiciones de uso.

Amelia González S.L. verkoopt enkel aan professionelen.

De aanvrager verklaard de echtheid van de gegevens van de verstrekte informatie in het volgende formulier. De gegevens kunnen door Amelia González geverificeerd woorden, inclusief de mogelijkheid om een kopie aan te vragen van de fiscale licentie.

Amelia González S.l. behoudt het recht om de toegeng tot de website gedeeltelijk of volledig te annuleren zonder voorafgaande waarschuwing als ze dit noodzakelijk vindt.

Alle verstrekte gegevens, vormen deel uit van de klantenfiches van S.l. Deze kunnen gewijzigd worden of geannuleerd door de klant door contact op te nemen met Amelia González S.l. via de beschikbare kanalen.

Het is NOODZAKELIJK de letter van het BTW nummer te vermelden.

Indien deze eenvoudige regels niet gevolgd worden dan zal uw aanvraag tot toegang van deze dienst geweigerd worden. Dank u.

Gegevensbeschermig

AMELIA GONZÁLEZ S.L., is een organisatie die bezorgt is voor de belangen van hun klanten, daarom hebben wij zorgen voor hun privacy en veiligheid. Onze bezorgdheid gaat verder dan de simpele naleving van de wet. Wij garanderen dat alle gegevens met de groots mogelijke vertrouwelijkheid en veiligheid behandeld zullen worden, om zo enige aanpassing of verlies van deze gegevens, alsook ongeoorloofde toegang door derden te vermijden.

GEBRUIKERSREGISTRATIE AMELIAGONZALEZ.COM INFORMATIE: Gebruiksvoorwaarden. Amelia González S.L. verkoopt enkel aan professionelen. De aanvrager verklaard de echtheid van de gegevens van de verstrekte informatie in het volgende formulier. De gegevens kunnen door Amelia González geverificeerd woorden, inclusief de mogelijkheid om een kopie aan te vragen van de fiscale licentie. De minimum bestelling via de website voor enkel gebruiker die geen klant is van Amelia González is 100,00€ (honderd) euro. Amelia González S.l. behoudt het recht om de toegeng tot de website gedeeltelijk of volledig te annuleren zonder voorafgaande waarschuwing als ze dit noodzakelijk vindt.. Alle verstrekte gegevens, vormen deel uit van de klantenfiches van S.l. Deze kunnen gewijzigd worden of geannuleerd door de klant door contact op te nemen met Amelia González S.l. via de beschikbare kanalen. Het is NOODZAKELIJK de letter van het BTW nummer te vermelden. Indien deze eenvoudige regels niet gevolgd worden dan zal uw aanvraag tot toegang van deze dienst geweigerd worden. Dank u. GEGEVENSBESCHERMING Datos AMELIA GONZÁLEZ S.L., is een organisatie die bezorgt is voor de belangen van hun klanten, daarom hebben wij zorgen voor hun privacy en veiligheid. Onze bezorgdheid gaat verder dan de simpele naleving van de wet. Wij garanderen dat alle gegevens met de groots mogelijke vertrouwelijkheid en veiligheid behandeld zullen worden, om zo enige aanpassing of verlies van deze gegevens, alsook ongeoorloofde toegang door derden te vermijden. In overeenstemming met de bepalingen in de wet 15/1999 van 13 december in verband met d bescherming van persoonsgegevens, informeren wij U dat alle persoonlijke gegevens die aan ons meegedeeld worden tijdens Uw zakelijke relatie met AMELIA GONZÁLEZ S.L, zullen toegevoegd worden aan de fiches onder de bevoegdheid van AMELIA GONZÁLEZ S.L. Ze zullen strikt vertrouwelijk gebeuikt worden met als doel om uw vragen, bestelling en betalingen te behandelen, alsoook om U op de hoogste te houden van onze aanbiedingen en nieuwe producten per post, email, SMS, fax, telefoon. Wij houden U ook op de hoogte van de communicatie die U met ons voert met het oog opde zakelijke relarie met U in stand te houden. Indien u Uw gegevens wilt bekijken, wijzigen of anuleren of indien U zich wil afmelden voor het ontvangen van onze reclame, meldt ons dit dan schrijftelijk per post AMELIA GONZÁLEZ S.L, Calle toneleros nº 2, 30003, Murcia (Spanje), met een duidelijke vermelding van Uw voornaam, achternaam, adres en klantnummer, vergezeld van een kopie van Uw identiteidsbewijs of per telefoon 902.10.59.94 of per email info@ameliagonzalez.com.
Voornaam:
Naam:
Email:
Herhaal uw emailadres:
Bedrijf:
Naam commercieel vertegenwoordiger:
Activiteit:
Adres:
Código Postal:
Stad:
Provincie:
Land:
Telefoonnummer:
Fax:
BTW nummer:
Recargo de equivalencia: No
Si  
Gebruik
Persoonlijk gebruik   
Profesioneel gebruik
Ander gebruik

Ik heb de algemene voorwaarden van de website AmaliaGonzalez.com gelezen en bij deze accepteer ik deze AmeliaGonzalez.Com
ESCRIBA 1


Product Bedrijf Contact Área Cliente
EXCLUSIVE EN NIEWE PRODUCTEN
SWAROVSKI KRISTALL
GOUDEN SIERRAADTOEBEHOREN
ZILVEREN SIERRAADTOEBEHOREN
FORNITURAS DE LATON
FORNITURAS DE METAL
EDELSTALEN SIERRAADTOEBEHOREN
PARELS OP BASIS VAN PARELMOER
HALFEDELSTENEN
PIEDRAS SINTETICAS
ABALORIOS Y CUENTAS
BUBBLES
CAUCHO
KOORDEN EN VETERS
CORCHO
LEER
MALLAS METALICAS
RIJGDRAAD EN DRADEN
ACCESSOIRES VAN PLASTIEK
VILT
ROCAILLE EN DELICA
HERRAMIENTAS PARA JOYERIA
JUWELEN
LICHTKOEPEL
ELECTRONISCHE BALANSEN
BOEKEN
DISPLAYS
NUESTROS MODELOS Y CREACIONES
OUTLET
EXCLUSIVOS COLGANTES CARMEN
AMELIA GONZÁLEZ S.L.

•Tramitación rápida y seguimiento de pedidos.
•Asistencia personalizada, tanto antes como después de tu compra.
•Entrega estándar (de 2 a 5 días laborables).
•Política de devoluciones de 14 días.
•¿Tienes preguntas sobre la facturación, la entrega o el pago o que estén relacionadas con la compra?


Contactformulier
Ver todos los términos y condiciones
Registreren
Paswoord herstellen

PAGO 100% SEGURO CON LA CAIXA